Over ons

NMDC solutions is het bedrijf van Hendrik Postma. Deze afkorting is gebaseerd op de laatst genoten studie New Media & Digital Culture aan de Universiteit Utrecht.

HendrikDe naam is gekozen omdat het tweeledige goed aansluit op mijn kennis en ervaring. De Nieuwe Media gaat vooral over video en sociale media. Ook vanuit mijn studie Digitale Communicatie aan de HU is veel aandacht besteed aan het bouwen en ontwerpen van websites, het inzetten van sociale media en alle techniek die nodig is om het digitaal communiceren mogelijk te maken.
Digitale Cultuur is wellicht een minder voor de hand liggende term. Mijn eigen interpretatie is vooral gericht op educatie en onderwijs en dan specifiek de digitalisering ervan zoals dat vaak ook met e-learning wordt samengevat.

Mijn onderwijsaffiniteit komt deels van mijn ouders die beide in het onderwijs zaten, maar tevens ook van mijn jaren lange ervaring als opleider van zeilinstructeurs. Op verschillende zeilscholen in Nederland zet ik mij in om zeilinstructeurs op te leiden, te trainen en te begeleiden en dat doe ik nog steeds met veel plezier in mijn vrije tijd.

 

Top